De afgelopen weken hebben voor mij in het teken gestaan van twee hele bijzondere muzikale evenementen: Toppers in Concert 2013 en Holland zingt Hazes. Wat een prachtige ervaring dat ik naast artiest en gastheer, me ook mocht bemoeien met de muzikale lijn in dit eerbetoon aan André Hazes. En wat is het fijn om met de familie Hazes samen te werken en deze erfenis in ere te houden met zoveel collega's.

Naast deze evenementen heb ik ook gewerkt aan mijn nieuwe album, dat steeds meer vorm krijgt. Een 13-tal nieuwe songs liggen klaar om mee te nemen naar Amerika (Nashville) waar ik ga werken met internationale songwriters, hoe gaaf!!
Mijn nieuwe platenmaatschappij Universal is net zo excited als ik ben en we komen dan ook eind augustus met het eerste materiaal naar buiten!

Het wordt een muzikaal jaar waarin “De Beste Liedjes Van" en "Bloed, Zweet en Tranen" ook weer terug komen en daarnaast zijn we nog met een nieuw televisieformat bezig :-)

Heerlijk om na de opnames in Amerika de zomer te omarmen en me te verheugen op de optredens in het land, het Toppers jubileumjaar en het nieuwe album.
Ik zal via de sociale media iedereen op de hoogte houden van mijn trip naar Amerika (Nashville) en wens jullie alvast een hele mooie zomer toe!

Liefs,
Jeroen