Lieve allemaal,

Wat een bijzonder weekend heb ik gehad, de bedrijfsfeesten en vooral ook afgelopen vrijdag in Enschede! Tof dat jullie er weer bij waren!!!!! (en leuk de after borrel)

Wat helemaal te gek was, dat ik met maar liefst 4 singles in de top 100 aller tijden stond met "Jij bent zo" op een mooie 2e plaats...ik zeg altijd maar zo, je bent pas een goede 2 met een nog betere nr 1 boven je, en daar kon ik me met 'laat me" van Ramses Shaffy helemaal in vinden!!!Lekker een lijst die echt door het publiek gekozen is!!!!

De zondag was speciaal, ik ben op bezoek geweest bij Joey van 8, Joey heeft een vorm van Kanker en een wens van zijn moeder was dat ik langskwam om het liedje "kleine held" te zingen.

Ik heb dat gedaan omdat ik erg geraakt was door het verhaal, en vond dat ik dit moest doen!....ik zal dit niet snel vergeten!!! Joey......jij bent de held!!!!

Een hoop fans hebben reacties geplaatst t.a.v de meet en eat!! Wij zijn nu bezig om alle verhalen te lezen, en tot de conclusie gekomen dat er wellicht wel 10 tot 12 leuke verhalen bijzitten i.p.v 1 ....nu hoor ik je denken...dan kies je er toch 12????mmm.ik slaap er nog een nachtje over en dan laat ik het weten!!!!

X

Jeroen