Afgelopen weekend stond ik met mijn vrienden René Froger en Gerard Joling weer drie avonden in een uitverkochte Amsterdam ArenA. Ik heb het al zo vaak gezegd, maar het blijft één groot feest, zeker ook voor ons en wat ben ik dankbaar dat ik dit alweer voor het vijfde jaar heb mogen doen! Woorden kunnen niet omschrijven wat voor gevoel het geeft om op het vliegende tapijt de ArenA vanaf 22 meter hoogte binnen te vliegen en vervolgens 3,5 uur lang het publiek alleen maar uit zijn dak te zien gaan.

We hebben 144 nummers gezongen en jullie zongen ze allemaal even hard mee! Ik heb genoten van de solo’s van Gerard (Eloise) en René (Daar Sta Je Dan), uiteraard ook van mijn eigen ‘Piano Man’, maar ook van al onze gasten. Het was bijzonder om heel even de 4e J te mogen zijn bij de 3J’s, mee te zingen met de Country Medley van Grant & Forsyth en toe te mogen kijken hoe zowel Ernst Daniel Smid, Jan Smit, Tavares en de Vengaboys de hele ArenA op z’n kop zette!

Ruim 200.000 mensen kwamen verkleed in allerlei Arabische outfits, van Sjeiks tot kamelen, van geesten uit flessen tot buikdanseressen, we hebben het allemaal voorbij zien komen. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het meezingen, het dansen en het springen. De energie die jullie ons geven maken dat wij er vol voor kunnen gaan!
Ook heel veel dank aan iedereen achter de schermen, van de productie, de techniek, de catering en de ArenA! Volgend jaar zijn we er weer, met alweer het 10e jaar Toppers in Concert! Ik kan bijna niet wachten!

De komende maanden duik ik de studio in op mijn nieuwe album op te nemen. De verwachting is dat deze in het najaar uit zal komen.
Ook ga ik werken aan een nieuw seizoen ‘De Beste Liedjes Van…’, wat alle verwachtingen heeft overtroffen. Aankomende zaterdag is er nog 1 aflevering rond 23.00 uur op SBS6. Deze aflevering is een compilatie van alle voorgaande afleveringen, dus alle hoogtepunten komen nogmaals voorbij.

Lieve groet,

Jeroen