In 'De Beste Liedjes Van...', een nieuw muziekprogramma op SBS6 dat vanaf zaterdag 13 april te zien is, ontvang ik vanachter mijn piano en met mijn band, iedere week een bijzondere muzikale gast. Samen met hen richten wij ons op een gemeenschappelijke passie, namelijk de liefde voor muziek. Iedere uitzending is er op verzoek van deze gast ook een bijzonder gastoptreden. De 7-delige serie 'De Beste Liedjes Van...' start op zaterdag 13 april 2013 om 23.00 uur op SBS6.

Ik ben erg blij dat ik, naast 'Bloed, Zweet & Tranen' dat op 29 maart begint, nu ook dit muzikale programma mag presenteren. Muziek blijft mijn grootste passie en gelukkig mag ik nu twee mooie programma's over muziek maken. Ik ben erg blij dat SBS mij deze kansen biedt.
In het programma 'De Beste Liedjes Van...' vul ik samen met mijn gast het programma muzikaal in. Niet alleen nummers van de hoofdgast zelf, maar ook liedjes die in zijn of haar carrière en leven een rol hebben gespeeld komen voorbij. We komen te weten wat de artiest drijft, waar zijn passie ligt, wie hij of zij bewondert en waar de inspiratie vandaan komt. De nummers die vertolkt worden in het programma zijn uiterst herkenbaar, maar de uitvoering is steeds erg verrassend. Naast het Goede Doel staan uitzendingen met onder andere René Froger, Waylon, Gerard Joling, Ben Saunders en Glennis Grace op de planning.

(Foto: Jean Pierre Heijmans)