Wauw! Wat was het weer fantastisch om op te treden in de Heineken Music Hall voor al mijn fans! Na intensieve voorbereidingen, veel overleg, repeteren en opbouwen was het vrijdagavond dan eindelijk zo ver.

Allereest wil ik natuurlijk mijn zoon Daan bedanken voor ons prachtige duet ‘Vaders en zonen’. Wat ben ik ontzettend trots op hem dat hij dit durfde te doen en wat heb ik daar van genoten. Natuurlijk ook grote dank aan Ben Saunders en Lange Frans, mijn band en het complete productieteam. Maar mijn grootste dank spreek ik uit naar jullie; mijn fans. Ik ben enorm dankbaar dat jullie weer in grote getalen naar het concert zijn gekomen en door jullie warme onthaal en enthousiasme kwam ik werkelijk ‘Los van de grond’.

Voor iedereen die er niet bij kon zijn heb ik ook goed nieuws. Het concert zal eind dit jaar worden uitgezonden door SBS6. Uiteraard zal ik jullie tijdig laten weten wanneer dit precies zal zijn.

Wil je toch alvast even nagenieten van deze twee fantastische avonden? Kijk dan even bij het kopje ‘fotoboek’, want daar heb ik een selectie geplaatst van de mooiste foto’s.

Nogmaals enorm veel dank en hopelijk tot snel weer!

Jeroen


Foto: William Rutten


Foto: William Rutten


Foto: William Rutten