Het is bijna zover: volgende week vrijdag en zaterdag sta ik eindelijk weer in de Heineken Music Hall in Amsterdam. We zijn al druk aan het repeteren en het wordt zó gaaf! M’n band is in topvorm, Ben Saunders en Lange Frans hebben er zin in, en… ach, ik zal nog niet te veel verklappen.

De laatste tijd komen er op Hyves, Twitter en Facebook verschillende vragen voorbij met betrekking tot de concerten. Daarom bij deze even alles op een rijtje:

Hoe laat begint het concert?
De aanvang is 20.30 uur. Het programma ziet er dit jaar echter iets anders uit dan vorig jaar: vanaf 19.00 uur ben je welkom in de HMH, waar  DJ Ronald Steenhouwer (die jullie misschien nog wel kennen van vorig jaar) jullie op zal warmen voor het concert. Daarna zal coverband BigBird het stokje overnemen en jullie met enkele Nederpop-klassiekers in de stemming brengen.

Hoe laat is het concert afgelopen?
Het concert zelf zal ongeveer twee uur duren en eindigt rond 23.00 uur. Er rijden rond die tijd nog voldoende treinen naar bestemmingen in heel Nederland vanaf NS- en metro-station Amsterdam Bijlmer (op 2 minuten loopafstand van de HMH).

Waar kan ik het beste parkeren?
De parkeergarages P4, P5, P6 en P1 zijn het dichtstbij de HMH gelegen. P4 en P5 zijn bij Villa Arena, P6 zit onder de HMH en P1 is het Transferium onder de Amsterdam ArenA. Let op: als je je uitrijkaart in de HMH koopt, geef dan goed aan in welke parkeergarage je auto staat!

Kan ik een zitplaats reserveren?
Nee, helaas kun je geen zitplaats reserveren. Je ticket geeft toegang tot een vrije staan- of zitplaats in de HMH. Met andere woorden: de vroege vogels hebben de mooiste plaatsen vooraan het podium of de achterin de zaal op de tribune voor het uitzoeken.

Wat kan ik van het concert verwachten?
Ik ga natuurlijk niet te veel verklappen, maar naast de bekende nummers komen er uiteraard ook een aantal nieuwe nummers voorbij. Én zoals beloofd een aantal favorieten van de fans! Verder veel spektakel, gastartiesten en vooral heel veel Jeroen!

Tot volgende week, ik heb er onwijs veel zin in!!