Zo... de zomervakantie zit er weer op! Na een heerlijke vakantie zit ik weer boordevol energie voor een nieuw seizoen. En wát voor seizoen! Uiteraard is er vanaf begin volgend jaar weer tijd voor nieuwe tv-programma's, maar de komende vier maanden richt ik me volledig op de muziek. Zo zitten we op dit moment volop in de voorbereidingen voor de concerten in de Heineken Music Hall, op vrijdag 5 en 6 oktober in Amsterdam. Het podium wordt spectaculair, de gastartiesten hebben er zin in, en ook de setlist is al helemaal af! En daarin heb ik ook rekening gehouden met de liedjes die jullie, de fans, graag willen horen. Spannend dus... maar nog even geduld: over een paar weken is het zover!

Ondertussen heb ik ook al weer vele uurtjes bij producer Arno Krabman in de studio doorgebracht, waar we werken aan een gloednieuw album. Kom Maar Op en Vurig Verlangen waren de eerste voorproefjes, maar ik beloof dat ik jullie in de HMH ook nog een aantal nieuwe songs zal laten horen. 'Energie' staat centraal op het nieuwe album, dus bereid je maar alvast voor!

In de aanloop naar de concerten op 5 en 6 oktober vindt er volgende week bij radio 100% NL een actieweek plaats, waarin je speciale plaatsen vooraan het podium kunt winnen..! Hoe en wat hoor je aanstaande maandag tussen 08.00 en 09.00 uur op 100% NL. Houd je radio dus in de gaten!

Lieve groet,

Jeroen