Beter kon mijn vakantie niet beginnen: ik ben net terug uit Londen, waar ik te gast was in het Holland Heineken House voor de Olympische Spelen, en wat was het te gek! Ik mocht twee dagen met de Evers band in het HHH spelen, was op bezoek in de studio van Radio 538, ben een paar dagen in het centrum van Londen geweest en heb uiteraard ook een paar wedstrijden bezocht. Zo zag ik gisteren nog hoe de dames van het Nederlandse hockeyteam Japan versloeg met 3-2! Een fantastische ervaring en afsluiting van een mooi seizoen. Bedankt Heineken en Radio 538!

Zo vlak voor m’n vakantie kijk ik altijd even terug op het afgelopen half jaar. En wat hebben we wederom weer veel gedaan! Nieuwe tv-shows, een single met Lange Frans, m’n eigen hit-single Kom Maar Op en natuurlijk weer drie dagen met Toppers in een kolkende Amsterdam ArenA (wat mij betreft de beste editie tot nu toe)!

Toch heb ik nog steeds meer energie dan ooit en dat zullen jullie het komende half jaar gaan merken ook! Na Kom Maar Op, het eerste voorproefje was van een nieuw album, is er nu de tweede single Vurig Verlangen. Het nummer werd in het HHH enorm goed ontvangen en ik hoor ‘em ook al steeds vaker op de radio voorbij komen. Dat beloofd veel goeds voor de concerten in de Heineken Music Hall, op 5 en 6 oktober. Daar heb ik zó veel zin in, dat wil je niet weten!

Maar nu eerst even lekker een paar weken op vakantie. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomer toe, en tot in september!

Lieve groet,

Jeroen