Dit najaar geeft Jeroen van der Boom maar liefst twee concerten in de Heineken Music Hall. Wegens de belangstelling voor de show op zaterdag 6 oktober, is besloten een extra concert op vrijdag 5 oktober te organiseren.

'Het doet me meer dan goed dat er nog steeds zo veel animo is voor mijn concerten. Ik vind het heerlijk om dit jaar opnieuw twee keer in de HMH te mogen staan', aldus Jeroen.

Onder de uitdagende noemer ‘Kom Maar Op – Live In HMH 2012’ belooft Jeroen een waar spektakel. ‘Precies vijf jaar na mijn doorbraak met 'Jij Bent Zo' kijk ik terug op een fantastische tijd. Dit gaan we in de HMH vieren zoals men van mij gewend is: een energieke show vol hits, bijzondere gastoptredens van mijn muzikale vrienden Ben Saunders en Lange Frans en een aantal verrassingen, waaronder een aantal nieuwe songs. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen en dat belooft veel goeds.’

Kaarten voor 'Kom Maar Op - Live In HMH 2012' op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober zijn verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl, 0900-9000 8000 (45 cpm) en de Ticketpoint verkooppunten.