Zondagmorgen 11.00 uur. Ik word wakker en besef het nog niet helemaal. We hebben het weer geflikt! Drie dagen Toppers In Concert, drie dagen spektakel, drie dagen het grootste meezingfeest van Nederland. Een grote droom die ieder jaar weer werkelijkheid wordt. Het was mijn vierde jaar Toppers, en naar mijn mening ook meteen de beste editie tot nu toe. Wát een show, wát een sfeer en wát een energie!

We zeggen het zo vaak: ook voor ons is Toppers één groot feest. Vanaf de eerste repetities tot aan de laatste seconde van de concerten genieten we intens van alle mooie momenten. En ook dit jaar hing de show weer van hoogtepunten aan elkaar: alle handen in de lucht tijdens YMCA, mijn duet met Lange Frans, Gerard met zijn Shirley Bassey medley, de voetbal-medley, de gastoptredens van Paul Turner en de Gypsy Kings, de dance-medley waarmee we het tweede deel openden, de rock-medley met Rene, Glennis die met haar ode aan Whitney Houston voor kippevel zorgde, de piano pop-medley en Paul de Leeuw als Anton aus Tirol, Annie de Rooij, maar vooral natuurlijk als zichzelf.

De afgelopen dagen hebben bijna 200.000 mensen het feestje met ons meegevierd. En hoe! Vanaf het moment dat de praalwagen het stadion binnenreed en de eerste tonen van The Love Boat door het stadion galmden, heb ik niemand meer zien zitten. En dat zie je toch niet vaak, dat het publiek bij een concert drie-en-half uur non-stop uit z’n dak gaat. Je wilt niet weten hoeveel energie ik daar van heb gekregen! Ik stond na de shows vaak zo te stuiteren dat we grapten dat ik nog wel een paar uur door zou kunnen gaan! Ik ben dankbaar en ontzettend blij dat ik onderdeel mag uitmaken van dit ongelooflijk gave spektakel. Bedankt lieve mensen van de productie, techniek, catering, ArenA en natuurlijk de fans en het publiek! Ik heb nu alweer zin in volgend jaar. Was het maar alvast zover!

Lieve groet,

Jeroen