Ze lijken bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden: Jeroen van der Boom en de Heineken Music Hall. Op zaterdag 6 oktober zal hij er zijn vijfde concert in vijf jaar tijd geven. Dit keer onder de noemer ‘Kom Maar Op’, tevens de titel van zijn huidige single.

Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat Jeroen zijn eerste nummer 1 hit scoorde met ‘Jij Bent Zo’. Ondertussen zij we drie albums en tien hitsingles verder, en kan Jeroen niet wachten om weer in zijn geliefde HMH te staan. Het spreekwoordelijke dak moet er dan ook af op 6 oktober: ‘Waar ik het afgelopen jaar de nadruk legde op mooie ballads als ‘Werd De Tijd Maar Teruggedraaid’, slaan we met 'Kom Maar Op' weer de weg in die iedereen van mij gewend is: up-tempo en energiek. En uiteraard vol passie voor de muziek!’, aldus Jeroen.

‘Eén Wereld’, ‘Los Van De Grond’, ‘Betekenis’… Ze komen allemaal voorbij in een show vol hits, verrassingen en een aantal speciale gast-artiesten. Uiteraard zullen er ook een aantal nieuwe songs gespeeld worden en zal Jeroen ook zelf achter de vleugel plaatsnemen.

Kaarten voor ‘Kom Maar Op - Live In HMH 2012’ zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl, 0900-9000 8000 (45 cpm) en de Ticketpoint verkooppunten.