Het afgelopen jaar kon al niet meer stuk voor Jeroen, maar een gouden plaat voor 25.000 verkochte exemplaren van Grote Liefde, was wel de absolute kers op de taart.

Het succesvolle album, met hierop onder andere de singles Werd De Tijd Maar Teruggedraaid, Los Van De Grond (met Leonie Meijer) en de nummer 1 hit Niemand Anders, ging sinds april 2011 maar liefst 25.000 keer over de toonbank en dat betekent een gouden status. Jeroen wist van niets en werd tijdens een familie-uitje op de ijsbaan in Laren verrast door de kerstman met de gouden plaat. 'Grote Liefde is de rode draad van 2011 geweest. Met drie hit-singles, twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall en nu deze gouden plaat, kan ik niet anders dan enorm blij zijn', aldus Jeroen. 'Daarnaast ben ik ook nog eens getrouwd met mijn 'Grote Liefde' en heb ik mooie stappen gemaakt op tv-gebied, dus ik kan het jaar met een gerust hart afsluiten!'

Jeroen zal rond Kerst en Oud & Nieuw veelvuldig op tv te zien zijn. Op Kerstavond, 24 december, wordt het KRO Kerststerren concert om 22.20 uur uitgezonden op Ned 1 en de hoogtepunten van de concerten in de Heineken Music Hall zullen tijdens oudejaarsavond op SBS6 te zien zijn. Daarnaast zijn de Toppers-concerten van afgelopen jaar met Kerst én Oud & Nieuw op tv en wordt het KRO Nieuwjaarsconcert in de eerste week van 2012 uitgezonden.

Voor 2012 staan er ook al een aantal mooie dingen gepland, dus houd de website in de gaten! 
Alvast fijne feestdagen allemaal!