Allemaal welkom hier op de fanpagina van Jeroen... Zoals Jeroen dat zegt voor de fans en gemaakt door fans... !!!  Wat is de bedoeling... om te beginnen jullie op de hoogte houden van alle 'fanweetjes' rondom Jeroen wil je dit soort nieuwtjes als 1e weten ?? stuur dan een mailtje naar fans@jeroenvanderboom.nl  Je wordt dan direct aan deze mailing lijst toegevoegd en... zodra er nieuws is of ontwikkelingen zijn rondom de fanclub en/of Jeroen dan krijg je dat dmv een mailtje toegestuurd. De bedoeling is dat wij met regelmaat leuke 'fanweetjes'  gaan melden en natuurlijk prijsvragen en acties zoals je al van ons gewend bent. 

Omdat je misschien zelf ook eens wat leuks heb meegemaakt met Jeroen of leuke foto's wil delen met andere fans, mag je natuurlijk altijd foto's en bij behorend verhaal van bijv jezelf met Jeroen of gewoon foto's die je speciaal vind aan ons mailen... en wie weet plaatsen we jouw verhaal dan wel als een fan-verhaal.
Ook hebben we een apart foto-album waar we alle foto's met Jeroen en fans in plaatsen... dus wacht niet langer en stuur je leukste foto met Jeroen naar ons toe fans@jeroenvanderboom.nl en deze wordt zsm op de site geplaatst.