Hallo Allemaal!!

Ben net geland op schiphol....ken je dat? Italie, kopje koffie, terrasje pakken toch al 15 graden....mmmm lekker hoor...en dan weer thuis motregen en een grijze lucht!i love iT!!!

Ben Afgelopen woensdag naar Turijn gegaan met het bestuur en de spelers van Ajax dit omdat ik binnenkort een min-concert geef op hun 105 jarig bestaan.

Helemaal te gek om te zien hoe de club zich voor en achter de schermen beweegt om een prestatie neer te zetten.(Helaas voor Ajax werd het niet echt een hoogtepunt met 0-0 tegen Juventus).

Ik lees dat er veel fans vragen wanneer er weer een groot concert komt (HMH of Paradiso), dat zal ik binnen een week of zes bekent maken, dit omdat wij bekijken wanneer dit het beste zou kunnen qua tijd en planning! (De voorbereidingen toppers staan voor de deur!!!

De zorg die sommige fans uitspreken over "blijf dicht bij jezelf " etc qua toppers begrijp ik wel, maar ben me er zeker van bewust dat de lijn tussen toppers en mijn eigen weg/style totaal niet kruisen, maar op sommige punten elkaar juist kunnen versterken mits je dicht bij jezelf blijft (ook in de glitters ha ha)

De samenstelling nu met 4 personen maakt het alleen maar duidelijker dat een ieder qua stijl anders is en daarom juist versterkend kan werken....de 1 wat meer glitters en veren de ander meer een pop-randje!!ik verheug me erop!!!

Nu even snel met de kids dollen en dan snel naar Amsterdam voor mijn optreden!!

Tot Snel!!

Gr Jeroen

Nou mijn enkel is weer helemaal