Hallo Allemaal!!

Leuk om te lezen dat jullie de weblogjes lezen, moet er alleen bij zeggen dat ik via hyves lees dat sommige mensen geen reactie kunnen plaatsen, dit kan alleen als je bent aangemeld als vaste bezoeker!

Dit weekend zit ik helemaal in de bedrijfsevenementen, moet eerlijk toegeven dat dit elke keer weer een super ervaring is, vooral als je de z.g myst-guest bent. De reactie's en natuurlijk het meezingen is dan extra leuk, en dan realiseer je je weer dat de hits mede door de vele radio-airplay echt te gek zijn!

(Al moet ik zeggen dat de bekende gezichten voor het podium bij de openbare optredens altijd wel een goed gevoel geven)

Er zijn sommige fans die zich afvragen waarom ik momenteel veel besloten optredens geef, dit heeft vooral te maken met de planning en strategie, om de balans tussen openbaar en besloten goed af te stemmen. Vorig jaar meer openbaar gedaan, dus dit jaar iets meer besloten (na Mei draaien we dat weer om!)

Inderdaad las ik in de reactie of het weer gaat met mijn enkel na een ongelukkige stap op de buhne afgelopen Zondag...mmm wat zal ik zeggen de volgende ochtend zat ik bij de fysio en nu gaat het wel weer! Laat ik zo zeggen de eitjes lagen niet alleen in het kippenhok maar er zat er de hele week ook een op mijn enkel!:-)

Ik ga weer verder met dozen inpakken voor de big move......!

Volgende week vrijdag zie ik je weer in Amsterdam! Tot dan!

Groetjes Jeroen

P.s Hou de blog in de gaten ik ga woe als het meezit iets leuks doen in het buitenland!!Ra Ra en het heeft met voetbal te maken......