Jongens wat een week...heerlijk opgetreden in Den Haag, Hoofddorp, Nijmegen, en jazeker.... Eindhoven, en waarom..... jazeker, ik zal het je uitleggen:

Ik kwam in een feesttent met alleen maar carnavallers...Ik zat in de auto tegen Sander (tourmanager) te zeuren dat ze beter Arie Ribbens hadden kunnen boeken maar.....eerlijk bied me te zeggen dat het een geweldig feest was, een groot meezing gebeuren...ik zal maar eerlijk melden dat het ook wel bijzonder was dat niet ik , maar het publiek er als "toppers" uitzag.

Leuk he???4 dagen per jaar in een glitterpak lopen:-)

Ben met Rene Froger Zaterdagmiddag bezig geweest met de nummers die we gaan zingen in de Arena, echt super leuk om al die nummers uit te zoeken, en wederom proberen om weer te vernieuwen dit jaar. De komende dagen zullen wij ons wederom opsluiten om e.a te beluisteren.

We kunnen zeker beloven dat het een mega-spektakel gaat worden deze keer,qua muziek, natuurlijk qua samenstelling maar ook de totale Arena... de eerste tekeningen van het podium hebben we al gezien en die zien er zeer heavy uit!

Tot snel!

X Jeroen

O ja..Verder gaat het dan toch echt gebeuren...de verf-rollers en verbouwingsbroeken kunnen uit de kast....de grote verhuizing.... ik hou je op de hoogte!