Het is eindelijk zover: vandaag komt mijn nieuwe single Werd De Tijd Maar Teruggedraaid officieel uit! Bijna een jaar na mijn laatste single mag ik iedereen eindelijk laten horen waar we zo lang mee bezig zijn geweest! Inmiddels is Werd De Tijd Maar Teruggedraaid al te beluisteren geweest op de radio en heb ik al veel lieve en positieve reacties van jullie mogen ontvangen. Hartstikke bedankt daarvoor!

Vanaf vandaag kan je de single online bestellen bij Free Record Shop. Op deze manier weet je zeker dat je de single als eerste in huis hebt! Let op: De single is enkel online (en tijdens de instore-optredens) te koop, niet in de Free Record Shop-winkels!

Uiteraard is de single vanaf vandaag ook te downloaden. Surf naar iTunes, TargetMedia of Radio 538 om Werd De Tijd Maar Teruggedraaid nu meteen te downloaden.

De komende tijd zullen mijn band en ik veel te zien en te horen zijn op radio en tv. Zo spelen we de single volgende week vrijdag (19 november) live bij Evers Staat Op (Radio 538) en zijn we zondag 21 november te zien in Life 4 You op RTL4.

Daarnaast treed ik op tijdens de Margriet Winterfair in de Jaarbeurs te Utrecht en gaan we ook weer een aantal instores doen bij diverse Free Record Shops! Uiteraard is daar ook tijd voor een foto-tje en een handtekening, dus zijn jullie erbij? Ik laat jullie snel weten wanneer ik waar te zien ben.

Stem je tv vanavond af op RTL Boulevard en SBS Shownieuws, want daar gaat de videoclip van Werd De Tijd Maar Teruggedraaid in première!!

Wow, wat een nieuws hè! En… bijna vergeten: in m’n volgende nieuwsbrief ga ik meer bekend maken over m’n beloofde concerten in 2011! Dus ontvang je de nieuwsbrief nog niet, meld je dan snel aan op de homepage.

Tot snel!

Liefs,

Jeroen