Wow, de afgelopen week stond zo’n beetje compleet in het teken van de 50ste verjaardag van mijn goede vriend en collega Rene Froger. En wat verdient die man het!

Dinsdag begon de week meteen goed met het speciale concert in Carré. Zo’n dertig artiesten eerden Rene door zijn mooiste liedjes en grootste hits voor hem te zingen. Ik koos voor de Nederlandstalge liedjes Jij Moet Verder en Het Is Verloren Tijd. Vooral Jij Moet Verder vind ik één van Rene’s mooiste nummers en het was dan ook zeer speciaal om dit nummer te mogen zingen terwijl ik mezelf begeleidde op de piano. Rene was zichtbaar geëmotioneerd, iets wat mij natuurlijk ook niet in de koude kleren ging zitten..! Het was indrukwekkend om You’ve Got A Friend samen met Rene én alle andere artiesten te zingen en toen Rene de avond afsloot met zijn nieuwe single ‘K Heb Je Lief, moest menigeen een traantje wegpinken. Een heerlijke avond!

Eerlijk is eerlijk: Rene heft graag de touwtjes in handen (noem hem maar gerust een controlfreak, haha), dus een aantal dingen konden we simpelweg niet voor hem geheim houden, maar de award die ik hem gisteren live bij RTL Boulevard mocht overhandigen kwam voor Rene écht als een totale verrassing: een Lifetime Achivement Award voor 5.000.000 verkochte platen. 5 miljoen..!!! Niet normaal toch! Heb je het gemist? Klik dan even op onderstaande link om het terug te kijken.

Als jullie dit lezen, zit ik samen met Rene’s beste vriendjes op een rondvaartboot door Amsterdam voor de volgende verrassing: Rene wordt ereburger van Amsterdam..! Nog niet verder vertellen hoor! ;-) Vanavond volgt dan nog een feestje en dan denk ik dat Rene terug kan kijken op een meer dan geslaagde verjaardag!!

Klik hier voor Rene & Jeroen bij RTL Boulevard



Fotografie: www.rvefotografie.nl