Wat een speciale dag! Vandaag is mijn nieuwe single Werd De Tijd Maar Teruggedraaid voor het eerst gedraaid op de radio! Bijna een jaar na mijn laatste single Weer Geloven mag ik iedereen eindelijk laten horen waar we zo lang mee bezig zijn geweest. En ik ben superblij met de eerste reacties. Lovende woorden op de radio, maar ook op Twitter en Hyves. Hartverwarmend!!

Vanaf morgen is Werd De Tijd Maar Teruggedraaid ook op m’n website te beluisteren; speciaal voor degenen die ‘em vandaag hebben gemist op de radio! Uiteraard zal ik de single ook live op radio & tv ten gehore brengen, dus houd de agenda in de gaten.

Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een mooie videoclip. Deze zal vanaf 12 november te zien zijn. Vanaf deze datum is de single ook officieel te downloaden (en te koop als fysieke single!), maar hierover later meer in de nieuwsbrief.

Ik ben erg benieuwd naar wat jullie van de single vinden, dus laat alsjeblieft een berichtje achter op het forum, Twitter of Hyves. Ik kan helaas niet alle berichtjes beantwoorden, maar lees altijd alles!

En nu snel naar Carré voor het speciale concert voor de jarige Rene Froger! We gaan er een mooie avond van maken!

Lieve groet,

Jeroen