Aanstaande dinsdag zal ik samen met vele andere artiesten een ode brengen aan mijn goede vriend René Froger, tijdens een speciaal concert ter gelegenheid van zijn 50ste verjaardag in Theater Carré.

Een mijlpaal die volgens velen niet zomaar voorbij mag gaan. Speciaal voor zijn grootste fans, vrienden en relaties en natuurlijk René in het bijzonder, wordt er een verrassingsconcert georganiseerd, getiteld 'Voor René In Carré'.

Vele muzikale vrienden zetten hem op deze avond in het zonnetje en brengen een muzikale ode aan de artiest die, tot op de dag van vandaag, zoveel betekent voor de Nederlandse muziek. Ik zal hier uiteraard ook mijn steentje aan bijdragen, maar daar ga ik natuurlijk niet te veel over vertellen, want ik weet dat René mijn nieuwe website regelmatig bekijkt. ;-)

Het concert is inmiddels volledig uitverkocht, maar gelukkig hebben een aantal van mijn fans ook kaarten weten te bemachtigen. Het belooft een zeer speciale avond te worden; ik heb er dan ook onwijs veel zin in... nu eerst nog even repeteren!

Lieve groet,

Jeroen