Jeroen was afgelopen zondag samen met zijn vriendin Dany te gast in Theater Carré, om hier de feestelijke premiere van Nederlands nieuwste musicalproductie bij te wonen: Petticoat!

Hetzelfde team dat ook werkte aan de musical Ciske de Rat, heeft zich nu op deze gloednieuwe poldermusical gestort, die zich volledig afspeelt in de jaren vijftig. Petticoat is het humoristische verhaal van een meisje uit de provincie dat graag wegdroomt in haar (fantasie)toekomst, maar ook daadwerkelijk de stoute schoenen aantrekt en haar droom najaagt. Pattie moet met vallen en opstaan ontdekken hoe ze uiteindelijk de 'tegenwinden' kan trotseren. Want het maakt niet uit hoe je je droom waarmaakt, als je maar blijft luisteren naar je eigen hart.

Meteen na afloop twitterde Jeroen dat de musical al zijn verwachtingen overtroffen had. 'Energie, humor, emotie en vooral een topcast!' En hiermee doelde hij niet alleen op Chantal Janzen, die de rol van het plattelandsmeisje Pattie verbluffend goed neerzette, maar ook op de rollen van acteurs als Freek Bartels en Anne-Marie Jung. 'Wat ik vanavond heb gezien is het allerbeste wat we op musicalgebied in huis hebben. Hier mogen we als klein kikkerlandje toch beretrots op zijn!', aldus Jeroen.