The Voice Of Holland scoorde afgelopen weekend verbluffend goed: 2.3 miljoen kijkers werden vrijdag wederom verrast door talent waar je U tegen zegt! Onder de kandidaten deze week ook Kevin. En waar vooral Jeroen en Nick & Simon erg enthousiast waren over zijn auditie, was Kevin zelf iets minder tevreden. 'Waarom heb jij je niet omgedraaid', riep hij enigszins verontwaardigd naar Roel van Velzen. 'Met alle respect voor de anderen, maar jij bent de enige van wie ik een cd heb.' Deze uitspraak werd Kevin niet in dank afgenomen door het grote publiek én de media, die hier vrijdagavond massaal bovenop dook.

Omdat Jeroen inmiddels contact heeft met zijn kandidaten, weet hij ook dat Kevin's houding vooral te wijten was aan de spanning en de camera's. Vanmorgen hadden de twee weer contact met elkaar. 'Kevin mag zich dan een beetje onhandig hebben opgesteld in de uitzending van afgelopen vrijdag, ik heb hem inmiddels leren kennen als een gedreven muzikant die zich voor de volle 100% zal inzetten om het heel ver te schoppen in het programma', aldus Jeroen. 'Hij had even een schop onder zijn kont nodig, maar ik denk dat hij best eens voor verrassingen kan gaan zorgen. Ik hoop dan ook dat het publiek hem nog een kans wil geven'.

Jeroen heeft inmiddels vier kandidaten voor de eindstrijd: na Anne volgden deze week (naast Kevin) de te gekke zangers Ruben en Ray. De laatste was vanmorgen zelfs al te gast bij Edwin Evers op radio 538. Dat belooft veel goeds!