Vanaf vandaag is mijn nieuwste single Winnaars uit. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het is een fantastisch liedje geworden, maar ook een nummer met een boodschap. We hebben proberen te vertalen dat iedereen een winnaar is. Als je een prijs hebt gewonnen, maar ook op andere momenten wanneer het even niet meezit. Je hebt altijd te maken met moeilijke momenten in je leven. En niemand weet wat de dag van morgen brengt. Maar het blijft belangrijk om je te realiseren dat er altijd een morgen komt. Die momenten waar je kracht uit haalt, maakt je tot een winnaar. Het is inmiddels mijn 32stesingle en ik hoop dat jullie het nummer net zo leuk vinden als ik. 
 
Ik zal iedere dag een aantal Instagram Stories reposten van mensen die hun eigen Winnaarsmoment delen en mij hierin getagd hebben met #winnaars. 
 
Vanavond beginnen we weer aan de Toppers in Concert shows. De afgelopen weken ben ik enorm druk geweest met alle repetities, het passen van de kleding en om alle teksten uit mijn hoofd te leren. Dat is ieder jaar weer een klus. Maar het is gelukt. René, Gerard, Jan en ik zijn er helemaal klaar voor om er in de Johan Cruijff ArenA een fantastisch feest van te maken. Het wordt echt ‘Het meezingfeest van het Jaar.’ Het is de vijftiende keer dat Toppers in Concert wordt georganiseerd en ik hoop dat jullie naar Amsterdam komen om dit verjaardagsfeestje met ons mee te vieren. 
 
Niet getreurd als je niet kan, ook de komende zomer ben ik te zien door heel het land. Kijk op mijn websitewanneer ik een optreden geef en wie weet zie ik je daar!
 
Mijn single Winnaarsis vanaf nu te downloaden bij iTunes en te beluisteren via Spotify. Klik hier voor alle directe links.
 
Tot snel!