Na het grote succes dat Jeroen van der Boom tijdens de Kerstconcerten met De Toppers in Ahoy heeft gehad met het nummer Werd de tijd maar teruggedraaid, heeft de zanger besloten dit nummer opnieuw uit te brengen. Vanaf vandaag is dit nummer bij iTunes en Spotify te beluisteren. En daarmee covert Jeroen van der Boom zichzelf.
 
Vijf jaar geleden nam Jeroen van der Boom dit nummer, geschreven door Han Kooreneef, al op. Het verscheen op zijn cd Grote Liefde. Destijds zei Jeroen al dat het een plaat is die je raakt. En dat bleek nu ook weer tijdens zijn optreden in Ahoy. ‘Het is bijzonder om te zien dat een plaat, zoveel jaar later, dit teweeg kan brengen,’ zegt Jeroen. ‘Werd de tijd maar teruggedraaid Live in Ahoy is voor mij het bewijs dat muziek tijdloos is.’
 
Het is niet de eerste keer dat Jeroen een nummer, dat hij tijdens een concert van De Toppers zong, op single uitbrengt. Eerder had de zanger veel succes met Mag ik dan bij jou dat hij eerder in de ArenA zong. Hoewel hij op voorhand niet van plan was om dit nummer op single uit te brengen, veranderde hij van gedachten na alle verzoeken uit het publiek. Fans vroegen massaal of het nummer op single te koop was. De zanger kon en wilde dit niet negeren en zette het nummer op zijn website om te downloaden.
 
Vanaf vandaag is Werd de tijd maar teruggedraaid Live in Ahoy te downloaden op iTunes en te beluisteren op Spotify